Blog

terug

De Verzuimmakelaar gecertificeerd!

Ben jij werkgever en heb je een verzuimverzekering? Dan is de kans groot dat jouw verzekeraar eist dat je samenwerkt met een gecertificeerde arbodienst. De Verzuimmakelaar is sinds kort dubbel gecertificeerd: we hebben een ISO 9001- en Arbo-certificering. Dit betekent voor jou een nog breder dienstenpakket.

Door Mirelle Klijs

Gecertificeerde arbodienst
De ISO 9001-certificering is bij iedereen wel bekend: het is dé wereldwijd erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Stichting Beheer Certificatieregeling Arbodiensten (SBCA) administreert en publiceert de gecertificeerde arbodiensten in een register, waarin De Verzuimmakelaar dus ook is opgenomen. De eisen hebben betrekking op de deskundigheid, organisatie, uitrusting en het functioneren van de arbodienst.

Pragmatisch en flexibel
Veel verzuimverzekeraars vergoeden de loonkosten niet als je niet bent aangesloten bij een gecertificeerde arbodienst. De Verzuimmakelaar voldoet aan alle eisen van de certificering. Toch houden wij er een pragmatische, flexibele aanpak op na. Je contactpersoon is makkelijk bereikbaar en we houden de lijntjes kort. Je kunt vertrouwen op onze deskundigheid, die wij geheel naar jouw wens inzetten om zowel preventief als curatief verzuim tegen te gaan. Zodat jij je kunt richten op je core business.

Kerndeskundigen
Om alle voorkomende diensten te kunnen aanbieden, hebben wij ons team uitgebreid met een arbeidshygiënist, een arbeids- en organisatiedeskundige en een veiligheidsdeskundige. Dit zijn allemaal gecertificeerde kerndeskundigen. Ga je met ons in zee, dan kunnen we je ook helpen je RI&E op orde te brengen als dat nodig is. Hier wordt door de Arbeidsinspectie (nog) niet actief op gecontroleerd, maar stel je hebt te maken met een bedrijfsongeval, dan krijg je een boete als je dit niet goed geregeld hebt. Bovendien kan onze samenwerking een dalend verzuimpercentage opleveren. En dat helpt enorm om je bedrijf naar een hoger plan te tillen.

terug

De Tips Van De Verzuimmakelaar Op Een Rijtje:

  • Inventariseer je behoefte aan deskundige arbo-ondersteuning, zoals bijvoorbeeld voor veilige, gezonde werkplekken.

  • Check of jouw verzuimverzekeraar een gecertificeerde arbodienst eist.

  • Kies voor een gecertificeerde arbodienst die wel pragmatisch en doelgericht te werk gaat: bel (0413 397739) of mail (info@deverzuimmakelaar.nl) geheel vrijblijvend met De Verzuimmakelaar.