Over ons

De Verzuimmakelaar is het resultaat van de gedachte dat verzuimbegeleiding anders kan en eigenlijk ook anders zou moeten. Geen enkel verzuimtraject is hetzelfde en verdient dus een eigen, persoonlijke aanpak. Met positieve energie, oprechte interesse, betrokkenheid, maximale inzet en bovenal kwaliteit als belangrijke drijfveren, weet ons team jou in elke situatie van een passend advies en de juiste begeleiding te voorzien.

Een team, dat bestaat uit een aantal zeer ervaren professionals die hun sporen op het gebied van HR en de verzuimbegeleiding inmiddels dik verdiend hebben. Met ruim vijftig jaar aan ervaring bij meerdere (grote) organisaties en bedrijven, kent de verzuimproblematiek geen geheimen meer voor ons.

Wat we doen, doen we met passie. Wij hebben écht plezier in ons werk en dat stralen we uit. Naar elkaar, maar ook naar jou en jouw medewerkers. Met hart voor het vak en hart voor jouw zaak.

Onze unieke aanpak

Op het gebied van HR kunnen wij je ondersteunen bij het opstellen van je personeelsbeleid, verzuimprotocol, preventiebeleid en recruitment. Ook op arbeidsrechtelijk gebied voorzien wij je van praktisch advies. Aangezien deze zaken een sterke preventieve werking hebben, denken wij graag met je mee.

 • Persoonlijk
  Waar wet- en regelgeving stopt, gaan wij verder. Wij zijn er voor jou en je medewerker en ontzorgen je op alle vlakken, zodat je kunt blijven doen wat belangrijk voor je is. Wij zijn persoonlijk, betrokken en informeel, maar staan ook voor kwaliteit. Ons advies naar jou is daarom op niveau en altijd up-to-date. Wij beloven niet alleen die stap extra te zetten, we doen het ook écht.
 • Pragmatisch
  Bij de Verzuimmakelaar heb je als klant een eigen contactpersoon, een ervaren casemanager die haar sporen in de verzuimbranche ruimschoots verdiend heeft. En dat is fijn, want zo weten zowel jullie als wij precies wat er binnen de organisatie leeft en speelt. Door deze korte lijnen zijn wij in staat snel te schakelen en zeer pragmatisch te werk te gaan. Geen onnodige interventies, gewoon doen wat écht nodig is. En dat loont, zowel in tijd als geld.
 • Proactief
  Wij monitoren verzuim proactief en voorzien je gevraagd en ongevraagd van advies. Pas wanneer jij het zegt, wordt er een aanvullende dienst of expertise ingezet. Je betaalt dus alleen voor wat je nodig hebt. Wel zo fijn!
 • Flexibel
  Houd je graag de touwtjes in handen, heb je hulp nodig bij één bepaald vraagstuk of besteed je een verzuimtraject van A tot Z het liefste helemaal uit? De regie ligt volledig in jouw handen. Wij zijn flexibel en bewegen met je mee in de richting die jij wenst. Je bepaalt dus helemaal zelf hoeveel ondersteuning je bij een verzuimtraject wilt hebben en wanneer je ons inschakelt.

 

Op het gebied van HR kunnen wij je ondersteunen bij het opstellen van je personeelsbeleid, verzuimprotocol, preventiebeleid en recruitment. Ook op arbeidsrechtelijk gebied voorzien wij je van praktisch advies. Aangezien deze zaken een sterke preventieve werking hebben, denken wij graag met je mee.

wave

Advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag vrijblijvend informatie ontvangen?

Neem nu contact op!