Vacature

Ondernemende secretaresse

(32 - 40  uur / week)

De Verzuimmakelaar is een gecertificeerde arbodienstverlener. Directeur-eigenaar Mirelle Klijs is ruim zeven jaar geleden gestart met de gedachte dat verzuimbegeleiding anders kan, of sterker nog, beter kan. Vanwege de aanhoudende groei van De Verzuimmakelaar, zijn wij op zoek naar een ondernemende secretaresse.

Pietje-precies
De persoon die wij zoeken is ondernemend, dienstverlenend en flexibel: je ligt bijvoorbeeld niet wakker van een ongepland klusje of een ‘Brabants Kwartierke’. Het maken en (op)volgen van een planning en het up-to-date houden van verzuimdossiers is jou op het lijf geschreven: je bent echt een pietje-precies. Je kunt goed schakelen met klanten en hun medewerkers, bedrijfsartsen, casemanagers en je collega’s, en houdt hierbij makkelijk het overzicht. Bij jou gaat er automatisch een lampje branden als een mutatie consequenties heeft voor het verdere verloop van het proces.

Teamspeler in een hecht team

Het lijkt een open deur, dat wij voor ons hechte team een echte teamspeler zoeken. Maar wat is dat dan precies? In ons team is iedereen oprecht betrokken bij een dossier. Om de diverse partijen te ondersteunen - zowel mondeling als schriftelijk - werk je proactief en is niks je te veel. Hierbij helpen we elkaar en hebben echt iets voor elkaar over: samen klaren we de klus of zoeken we naar de juiste oplossing. Het glas is daarbij altijd halfvol.

Een beetje nerdy is niet erg

We werken met verschillende softwarepakketten, zoals MS Office, FlexDossier, Perfect View en XpertSuite. XpertSuite is er ook voor onze klanten, die hier soms uitleg bij nodig hebben. Kom je bij ons werken, dan is het dus prima als je een beetje nerdy bent, zodat je als helpdesk een rots in de branding voor hen kunt zijn.

Opleiding niet bepalend

Voor ons is het belangrijk dat je een hbo werk- en denkniveau hebt, uitstekende communicatieve vaardigheden en affiniteit met verzuimbegeleiding. Een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een must, kennis van de Wet Verbetering Poortwachter een pre. Daarbij kun je goed omgaan met vertrouwelijke gegevens volgens de AVG, pak je als vanzelfsprekend eigenaarschap op en ben je stressbestendig. Ook schoolverlaters of herintreders die zich herkennen in deze vacature nodigen wij uit om te reageren.

Ons team

Bij De Verzuimmakelaar krijg je een afwisselende baan met veel vrijheid, in een team dat graag topsport bedrijft. In onze dynamische omgeving mag je overal over meedenken - liefst buiten de kaders - is er ruimte voor humor. Jouw werkdagen bepalen we samen vooraf.

Heb jij echt zin in deze job?

Mail dan uiterlijk 10-04-2024 je cv met uitgebreide motivatie naar Mirelle Klijs: mirelle@deverzuimmakelaar.nl

Ik heb interesse!

De Verzuimmakelaar: ga het beter gesprek aan!

Verzuimbegeleiding kan anders en beter, vindt directeur-eigenaar Mirelle Klijs als ze De Verzuimmakelaar opricht. ‘Ga het beter gesprek aan’ is dan ook al jaren de slogan. Ook de vakidioten in haar team, stuk voor stuk klantgerichte persoonlijkheden, gaan voor het hoogst haalbare. Creatief als ze zijn, zetten ze alles op alles om tot duurzame oplossingen te komen. Altijd met aandacht en respect voor de medewerkers.